2020-06-21 Reacties op Kerk op schoot

22 juni 2020 Uit Door Bethelkerk Weert

21 juni 2020 Online Kerk op schoot

Het is gelukt! De kinderen van 0-5 jaar hebben samen met hun hele familie thuis een viering van Kerk op schoot online kunnen meemaken. Het thema is de schepping. Alle gezinnen hebben vooraf een schoenendoos gekregen met alle benodigdheden. Het gaat totaal om 17 gezinnen. Er doen ook twee gezinnen uit Maasbracht en één uit Roermond mee. In de kerk is een filmpje opgenomen en dit is op de website van de kerk geplaatst. Alle gezinnen kregen een link en konden op die manier vanaf zondagmiddag 21 juni de viering bekijken. Er werd actief door de kinderen meegedaan. Dat bleek uit alle filmpjes en foto’s die werden gemaakt. Heel leuk!

Wilt u het filmpje ook bekijken? Dat kan, het staat op de website. Onder activiteiten staat een link naar Kerk op schoot. https://www.bethelkerk-weert.nl/2020-06-schepping-online/

Afbeelding met binnen, speelgoed, kind, klein Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met persoon, binnen, kind, foto Automatisch gegenereerde beschrijving