Actie kerkbalans 2022

De bronafbeelding bekijken
Beste gemeenteleden !

Van harte welkom in het nieuwe jaar, dat zoals gebruikelijk meteen van start gaat met Actie Kerkbalans “Geef vandaag voor de kerk van morgen”.

Vanaf volgende week kunt u de brief met het toezeggingsformulier tegemoet zien in papieren vorm of als email, afhankelijk van de door u opgegeven voorkeur. Actie Kerkbalans loopt tot 29 januari.

Kerkbalans is belangrijk om de financiële basis van onze kerk gezond te houden. U leest er alles over in bovengenoemde brief.

Afgelopen december heb ik een presentatie gegeven over de begroting voor 2022 en het financiële kader voor de komende jaren. De komende weken is op de homepage van onze kerk de presentatie opnieuw te bekijken. Graag ook uw aandacht daarvoor.

Ik vraag u om enthousiast en met overtuiging met Kerkbalans mee te doen; we verheugen ons op uw toezegging.

Bij voorbaat veel dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Diek Tijsseling

Voorzitter College van Kerkrentmeesters.