Online kerstmarkt

19 december 2020 Online kerstmarkt

De kerstmarkt ging toch door, maar dan anders: online. Een groot succes! Men kon kerststukjes, soep, oliebollen en wafels bestellen. Ook konden er wafels worden gedoneerd voor de medewerkers van het ziekenhuis en voor de mensen van het Zelfregiecentrum.

2020-09-13 Verslag startzondag

Zondag 13 september 2020 Startzondag

Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus mochten er weer gemeenteleden bij de kerkdienst aanwezig zijn. Er mocht een klein groepje zangers zingen.

Afbeelding met foto, verschillend, weergeven, diverse

Automatisch gegenereerde beschrijving

Na de dienst was er een startzondagprogramma in Tungelroy in de zaal van de handboogvereniging. Daar kon men lunchen, luisteren naar een paar korte presentaties over het kerkenwerk, boogschieten en wandelen. Een geslaagde dag.

2020-08-30 Onthulling erfgoedbordje en 2020-09-06 laatste regionale online dienst

30 augustus 2020 Onthulling erfgoedbordje

Op zondag 30 augustus werd na de laatste regionale online viering vanuit de Bethelkerk het nieuwe erfgoedbordje onthuld door wethouder Geert Gabriëls.

Afbeelding met gebouw, buiten, weg, huis

Automatisch gegenereerde beschrijving Een week later, op zondag 6 september was de allerlaatste regionale online viering vanuit Venlo. In de Bethelkerk kon men voor het eerst weer samenkomen en die dienst via het scherm volgen. Alle vier de voorgangers van de regio (Maasbracht, Roermond, Venlo en Weert) werkten mee aan de dienst in Venlo.

Afbeelding met binnen, plafond, persoon, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met gebouw, buiten, staand, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met zitten, voedsel, koelkast Automatisch gegenereerde beschrijving