SuperMomHet afgelopen jaar zijn er een aantal bijeenkomst geweest van SuperMom. Aanvankelijk gestart voor moeders met kinderen tot 10 jaar, maar inmiddels is die grens losgelaten en is iedereen die zich SuperMom (of misschien moeder en helemaal niet zo super) voelt welkom.

Soms zijn de bijeenkomsten in de kerk, maar meestal bij iemand thuis. We proberen minimaal 1 x per maand bij elkaar te komen. De avonden zijn ongedwongen en sfeervol. Samen praten over tal van onderwerpen, vaak door één van de SuperMoms voorbereid. Ervaringen delen en van elkaar leren. We voelen dat dit de betrokkenheid en het kerk-zijn versterkt. En kun je een keer niet, geen probleem, dat snapt iedereen.
Wil je een keer aansluiten? Van harte welkom!

Geef je mailadres door aan Hanneke van Bethlehem of Pauline van Heugten. Je wordt dan gemaild voor de volgende bijeenkomst.

error: Content is beveiligd