MDO bericht uit Colombia: Adriaan komt naar Nederland

deel bericht:

Adriaan komt naar Nederland.

Hij komt ons wat vertellen over de school, die hij probeert instant te houden met behulp van de gelden, die gedoneerd worden vanuit Nederland.

Regelmatig kunt u verslagen lezen over wat er gebeurt met deze gelden, op de website of in de nieuwsbrief. Het MDO ondersteunt al vele jaren dit project in San Bernardo del Viento. Het mooiste project is eigenlijk nu het zaaiproject,waarvoor u op de dankdienst voor het gewas gul hebt gegeven en waar met ondersteuning wordt gezocht naar een manier om zoveel mogelijk te kunnen zaaien en oogsten. Zodat er misschien minder honger is de komende tijd. Heel mooi om te weten dat er zorgvuldig met dat geld wordt omgegaan en dat we dank zij de brieven op de hoogte worden gehouden Zoals u weet ondersteunt het MDO al vele jaren deze school in Colombia dankzij uw bijdragen aan de Zendingsactie.

Adriaan komt naar Nederland en is op 3 juli 2022 , na de kerkdienst, om tijdens het koffie drinken om over zijn project te vertellen en eventuele vragen te beantwoorden.