Bericht uit Columbia: Laura

Laura

Dit is een brief van de moeder van Laura. Laura gaat dit jaar voor het eerst naar onze school.

Goede dag,

Mijn naam is Esther Narvãez moeder van Laura Sofia Cruz Narvãez. Wij wonen in de wijk el Progreso [ vooruit gang ].

Dit is een invasie wijk. [ dat betekent dat mensen die niets hebben een terrein van de gemeente bezetten en daar een stukje grond afbakenen. Daar zetten ze vervolgens een huisje op. Vrijwel altijd van plastic, golfplaten etc.]

Ik ben huisvrouw en mijn vriend doet alle werk wat voorbij komt. Alles wat nodig is om mijn dochter te kunnen laten studeren op het Liceo San Bernardo. Omdat het een hele goede school is en ik wil dat mijn kind in de toekomst vooruit komt met een hele goede opleiding. Maar we hebben niet genoeg inkomen om dit te kunnen betalen. We hopen dat we op Uw hulp mogen rekenen zodat mijn kind een betere toekomst kan krijgen. Mijn dochter wil graag studeren en haar grote droom is om later doctor te worden. Dat we later in een klein huis van ons eigen mogen wonen. We huren nu en zijn pas verhuisd naar deze wijk zodat mijn dochter dichter bij de school kan wonen. Ik wil een goede toekomst voor mijn kind en dat zij later een beter leven zal hebben dan wij nu hebben. Zij is een intelligent kind vol met leven en vrolijkheid. Wij hopen op Uw hulp en zijn heel erg dankbaar voor de hulp die we nu al hebben gekregen.