Bericht uit Columbia: Stefany Jaramillo

Stefany Jaramillo is het meisje in het midden. Zij gaat naar de vierde klas van onze school. De vrouw links is haar moeder en rechts staat haar oma.

C:UsersadriaDownloadsIMG-20210212-WA0342.jpg

Een hartelijke groet,

Geachte sponsoren uit Nederland en Adriaan.

Ik ben Mayra muñoz, moeder van de studente Stephany Jaramillo. Zij is 10 jaar oud en gaat naar de vierde klas van het Liceo San Bernardo. Wij wonen bij haar oma Ana Lucia die mijn moeder is. Verder woont haar man Lidis Nuñez en haar broer Ismael Jaramillo ook in het huis. Dit huis heeft twee slaapkamers en een woonkamer. Stephany is een kind dat van zingen houdt en van het leren van een andere taal. Haar opa woont op dit moment niet in het huis maar in Cartagena. Daar verdient hij een salaris door het pellen van garnalen. Mijn moeder bakt galletas caseros [huisgemaakte koeken] om ze vervolgens op de straat te verkopen. Wij zijn heel dankbaar voor Uw hulp om mijn kind te laten studeren. Wij zouden het geweldig vinden als U mijn kind Stephany wilt blijven helpen. Zij is heel erg tevreden over haar opleiding.

Bedankt Geachte sponsoren uit Nederland en mijnheer Adriaan

Na aanleiding van de foto die we van het vorige gezin kregen met het kind Laura, haar ouders en broertje heb ik een bevriende arts gevraagt of hij hun wilde onderzoeken. [ Haar benen tonen tekenen van ondervoeding ] Dat was een goede beslissing. De kinderen hebben allebei een zwakke gezondheid door te eenzijdige voeding. Ze zitten nu aan de vitaminen en enkele medicijnen en we hopen dat ze weer snel gezond zijn.

Dit hebben we kunnen doen door de vele extra bijdragen die wij van jullie hebben gekregen.

Namens de ouders van Laura moet ik al deze personen heel hartelijk bedanken voor hun hulp.

C:UsersadriaDownloadsIMG-20210212-WA0352.jpg

C:UsersadriaDownloadsIMG-20210212-WA0345.jpg

C:UsersadriaDownloadsIMG-20210212-WA0346.jpg