Bethelkerk Weert

Toezeggingsformulier Kerkelijke bijdrage 2022 aan de Protestantse gemeente Weert-Budel

Ja, ik geef vandaag voor de kerk van morgen!

Uw gegevens

(U ontvangt een bevestiging van uw toezegging)

1.Bedrag

Mijn 2021 bijdrage       +       Mijn verhoging =       Mijn 2022 Bijdrage

2.Bankgegevens
Uw bankrekening (IBAN) invullen.

3. Betaalwijze en termijnen:
De gewenste betaalwijze en betaalmaanden opgeven.

Kies automatische incasso OF overige betaling!

SEPA-machtiging (alleen van toepassing bij keuze voor automatische incasso)
U geeft toestemming aan Protestantse gem. te Weert-Budel om in de aangekruiste maanden incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een termijnbedrag van uw rekening af te schrijven wegens Actie Kerkbalans, en aan uw bank om dit bedrag af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Protestantse gem. te Weert-Budel.
Incassodatum is dag 27 van elke aangekruiste maand.
U kunt een afschrijving altijd laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

naar bankrekening NL45 RABO 0373711921 t.a.v. CvK Protestantse gem. Weert-Budel inz. bijdragen.
Bij betalingen s.v.p. uw relatie nummer vermelden.

*) Velden met een * zijn verplicht - U ontvangt een bevestiging van uw toezegging

Mocht het niet lukken om het formulier te versturen, gaat er iets mis of heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar de penningmeester Nelly van den Broek.

penningmeester@bethelkerk-weert.nl