Het heeft koning Willem Alexander behaagd ons gemeentelid Janneke Schram-Romeijn koninklijk te onderscheiden voor haar vrijwilligerswerk voor de basisschool Sint Jozef te Altweerterheide (1984-1993) en onze kerkgemeenschap (55 jaar!!!). Het lintje kreeg ze uit de handen van locoburgemeester Geert Gabriëls, de uitreiking vond plaats vandaag 1 oktober tijdens de maandelijkse “koffie met…” in de Bethelkerk.Janneke werd in 1964 één van de leidsters bij de zondagschool (later kindernevendienst) en heeft ze zich op een zeer betrokken wijze ingezet voor het begeleiden van vele generaties kinderen binnen onze gemeente. Dat doet ze nog steeds met veel plezier.Daarnaast was ze in het verleden medeorganisator van de kerst- en rommelmarkten en als vrijwilliger betrokken ook bij de jaarlijkse braderie. Sinds 2003 zet ze zich voor de ‘Actie schoenendoos’ van Edukans en is ze al enkele jaren gastvrouw bij de maandelijkse koffiebijeenkomsten in onze kerk.Wij feliciteren het nieuwe Lid in de Orde van Oranje-Nassau en uiteraard ook haar man Paul!