MDO Bericht uit Colombia: Stefhany Jaramillo

[Bethelkerk-Delen][bws_pdfprint display=”pdf,print”]

C:UsersadriaDownloadsIMG-20211117-WA0024.jpg

Geachte sponsor bij deze een hartelijke groet van de leerlinge Stefhany Jaramillo.

Ik wil U met deze brief mijn dankbaarheid tonen voor Uw hulp bij mijn opleiding. Ik ben U zeer dankbaar en hoop dat U me wil blijven helpen. Dit jaar vond ik fijn omdat ik veel geleerd heb hoe ik virtueel ook kan werken. Mijn leerkracht Yina was mijn professor. Ze heeft mij heel veel geholpen. Ze heeft een goede uitleg gegeven van de thema’s die we behandeld hebben. Ik kon niet deelnemen aan de lessen op de school omdat mijn moeder tijdelijk in Cartagena werkt en ik bij haar was. Ik heb virtueel de lessen gevolgd maar volgend jaar ben ik erbij als we weer naar school gaan.

Bedankt voor alles.

Ik wens U een gelukkig kerstfeest.

Stehany is een van de velen die het moeilijk hebben gehad met de corona. Ze verbleef bij haar oma maar die kon haar niet helpen bij haar studie omdat zij analfabete is. Daarom is zij bij haar moeder gaan wonen die in Cartagena als huishoudelijke hulp werkt. Het is voor haar een jaar met vele uitdagingen geweest maar petje af dat ze er met haar leerkracht doorheen is gekomen.

Informe académico del alumno Stefany Paola Jaramillo

Muñoz.

Stefany es una niña con buenas modales y buenos valores, esta niña se ha destacado en las clases , por ser una personita muy atenta y responsable, Stefany a pesar de no poder retornar a las clases presenciales, por motivos de fuerza mayor, siempre ha demostrado ser una excelente alumno, cumpliendo con sus deberes académicos.

Es una niña con buenas notas, sobresaliente , me gusta mucho por qué envía videos de sus evidencias en los que demuestra con cortas explicaciones lo que entendió de la clases, es una alumna muy activa.

Academisch verslag van de student Stefany Paola Jaramillo Munoz. Stefany is een meisje met goede manieren en goede normen en waarden, dit meisje viel op in de lessen omdat ze een zeer attente en verantwoordelijke persoon was. Stefany die ondanks dat ze niet in staat was om terug te keren naar persoonlijke lessen vanwege overmacht , heeft altijd laten zien een uitstekende student te zijn die zijn academische taken vervult.

Ze is een meisje met goede cijfers, uitstekende zelfs. Ik vind het echt leuk waarom ze video’s van haar bewijsmateriaal stuurt waarin ze met korte uitleg laat zien wat ze van de lessen heeft begrepen, ze is een zeer actieve leerling.

C:UsersadriaDownloadsIMG-20211119-WA0002.jpg

MDO Bericht uit Colombia: Informe academico de la alumno Samuel Pajaro Sanchez

[Bethelkerk-Delen] [bws_pdfprint display=”pdf,print”]

Informe Academico de la Alumno Samuel Pararo Sanchez

Samuel es un niño muy inteligente, con ganas de aprender, el niño cuenta con el apoyo de sus padres. Le gusta compartir con sus amiguitos y disfruta los momentos en la escuela.

Samuel is een inteligent kind dat graag studeert. Het kind kan op de hulp van zijn ouders rekenen. Hij is graag samen bij zijn klasgenoten en geniet van de momenten dat hij naar de school kan gaan.

Samuel gaat komend schooljaar naar de eerste klas.

Geachte sponsor, ik hoop dat het heel goed met U gaat.

Ik wil U vertellen dat mijn zoon Samuel Pajaro Sanches vijf jaar oud is en dat hij naar de eerste klas gaat.

Wij zijn een gezin met heel weinig inkomen maar we willen graag vooruit komen. De vader van Samuel is visser, hij vertrekt alke avond en komt in de morgen weer thuis met zijn gevangen vis die hij vervolgens gaat verkopen. Iedere dag hopen we weer dat hij genoeg verkoopt om eten te kunnen kopen in de winkel. Ik ben huisvrouw en verzorg mijn kinderen.

Ik hoop dat wij op Uw hulp mogen rekenen zodat mijn kind kan blijven studeren,

Ik stuur U mijn hartelijke groeten en hoop dat alles goed blijft gaan in Uw leven.

Heel veel dank.