Maileth

Wij gaan in plaats van mijn wekelijkse nieuwsbrief een verslag opsturen van een leerling die op onze school studeert. Wij denken dat U zo beter geïnformeerd word hoe het sponsorgeld wordt besteed. Als U tevreden bent over ons werk zouden wij het op prijs stellen als U dit bericht wil delen met vrienden en bekenden,

Adriaan van der Velden

Liceo San Bernardo Colombia
adriaanvdvelden@hotmail.com

Maileth gaat naar de tweede klas.

San Bernardo del Viento Cordoba

San Bernardo del Viento Cordoba

Een hartelijke groet,

Hallo, mijn naam is Mailet Suarez Herrera. Ik ben 7 jaar en mijn moeder heeft me geholpen om deze brief te schrijven voor jullie. Ik woon met mijn moeder, die Beatriz Herrera Galvan heet en mijn vader die Ubadel Suarez Montalvo heet.

Mijn vader werkt op boerderijen waar hij verschillende werken uitvoert. Mijn moeder helpt met de verkoop van vruchtensap. Het is geen vast werk en dikwijls is het moeilijk om genoeg te verdienen om het dagelijkse eten te kunnen betalen. Zij verdienen samen ongeveer 400.000 pesos [ €90,00 ] Dit is niet genoeg om alle kosten te betalen.

Dankzij mijn sponsor, met zijn groot hart, en zijn fantastische hulp voor mij en de andere kinderen met een studiebeurs. Dat is een grote hulp voor onze opleiding. Ook wil ik professor Adriaan bedanken omdat hij altijd bezig is voor een goede opleiding voor vele kinderen van arme families.

De grootste uitdaging voor mijn ouders is het zorgen voor mijn gezondheid en mijn voeding. Mijn grootste wens is dat U blijft helpen om mijn opleiding af te kunnen maken.

Ik ga studeren met veel inzet om later aan de slag te kunnen met diploma’s die me professioneel werk opleveren. Ik hoop zo mijn ouders te kunnen helpen die altijd bezorgt zijn om mij.

Mijn droom is dat ik me kan ontwikkelen tot iemand met een goede baan zodat ik later ook sponsor kan worden van kinderen uit arme families om ze zo vooruit te kunnen helpen.

Ook wil ik vragen of jullie foto’s van jullie op willen sturen zodat ik jullie beter leer kennen, ik zal dan ook foto’s van mij opsturen.

00573126943364 (whatsapp)

Bedankt sponsoren, ik hou van jullie en ik ga de kansen benutten die ik nu krijg.

Groetjes

 

 

 

 

 

 


Deze pagina is geprint van:
https://www.bethelkerk-weert.nl/maileth/
© 2020 https://www.bethelkerk-weert.nl