MDO Bericht uit Colombia: Reactie kinderen

C:UsersadriaDownloadsIMG-20210828-WA0004.jpg

Niet iedereen was het met de conclusie eens dat er een achterstand was met lezen en schrijven. Een behoorlijk aantal kinderen hebben daarop een brief geschreven voor de mensen in Nederland. Dit juichen we van harte toe en ik deel hun brieven graag met jullie.

Anneliz Ballesta Isaza gaat naar de tweede klas van onze school.

Een hartelijke groet aan de sponsoren in Nederland.

Deze brief is om mijn dankbaarheid te tonen voor al jullie hulp aan kinderen uit gezinnen met weinig inkomen. Ik ga naar de tweede klas en mijn profesora is heel goed. Mijn familie bestaat uit 5 personen en ondanks dat we weinig inkomsten hebben zijn we gelukkig met wat we hebben. In de toekomst wil ik wel onze manier van leven verbeteren. Mijn doel is om dokter te worden en daarom moet ik heel hard studeren om dit te kunnen worden. Elke dag speel ik met mijn broertjes en ben ik veel samen met mijn ouders. In de avond ga ik sporten.

Hoogachtend.

Annaliz Balesta Isaza.


Ps. Ik moest van Annaliz vermelden dat ze de brief helemaal zelf heeft geschreven zonder hulp van anderen. En ook de tekeningen.