2020-08-30 Onthulling erfgoedbordje en 2020-09-06 laatste regionale online dienst

30 augustus 2020 Onthulling erfgoedbordje

Op zondag 30 augustus werd na de laatste regionale online viering vanuit de Bethelkerk het nieuwe erfgoedbordje onthuld door wethouder Geert Gabriƫls.

Afbeelding met gebouw, buiten, weg, huis

Automatisch gegenereerde beschrijving Een week later, op zondag 6 september was de allerlaatste regionale online viering vanuit Venlo. In de Bethelkerk kon men voor het eerst weer samenkomen en die dienst via het scherm volgen. Alle vier de voorgangers van de regio (Maasbracht, Roermond, Venlo en Weert) werkten mee aan de dienst in Venlo.

Afbeelding met binnen, plafond, persoon, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met gebouw, buiten, staand, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met zitten, voedsel, koelkast Automatisch gegenereerde beschrijving