Gastenboek

  • Heeft u een vraag, opmerking, tip of andere reactie? Maak dan gerust gebruik van ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Anneke van Harten uit Zwijndrecht schreef op 10 mei 2023 om 18:44
Afgelopen zondag 7 mei zijn mijn man en ik zeer gastvrij ontvangen in deze kerk. Bij de koffie nagepraat over de verschillen en overeenkomsten (die zijn er vooral) tussen onze PKN gemeente in Zwijndrecht en die van Weert. Leerzaam! We zullen zeker terugkomen als we weer in Weerterbergen bivakkeren. Dank aan allen.
Yongtao Ma uit Weert schreef op 28 mei 2020 om 14:10
May I congregate and study the Bible in the church?
Beheerdersantwoord van: webmaster Bethelkerk Weert
Yes, the church is open for meditation or reading bible
Jessica Noltus uit Hengelo schreef op 3 maart 2020 om 17:53
Geachte Gemeente, Ik vroeg mij af of jullie als gemeente contact hebben met AZC Budel Cranendonck en de christenen aldaar. Zo zijn er afgelopen maandag 2 Iraanse gezinnen aangekomen vanuit AZC Hooghagen in Hengelo. Wij hebben veel contact gehad met deze mensen, die bij ons in de Waterstaatskerk een echt thuis hadden gevonden. Wij hebben ze opgenomen maar zij hebben ook enorm veel teruggegeven. Zij hebben steun nodig van de kerk, een plek om hun geloof te voeden en waar ze kunnen bidden... waar mensen zich om hen bekommeren. Maar ik vrees dat jullie helemaal niet in de buurt zitten? Maar wat zijn dan de mogelijkheden? Kunnen ze bijvoorbeeld opgehaald worden voor de kerkdienst op zondag? Ik smeek u om u zich over deze mensen te ontfermen. Hun toekomst is onzeker, zij staan onderaan de prioriteitenlijst van asielzoekers, terwijl zij bekeerde christenen zijn en steun van de jerk nodig gebben. Alstublieft mail mij als jullie als kerk in staat zijn om iets voor deze lieve mensen te betekenen. Ik roep jullie op: ontferm u over hen. Als ik iets hoor, geef ik u natuurlijk hun namen door. Ik groet u vriendelijk en wens u Gods zegen toe, Jessica Noltus, ouderling ziekenpastoraat en contactpersoon voor de Iraanse christenen. Waterstaatskerk, Hengelo.
Jan Willem Heinen uit Oosterbeek schreef op 24 oktober 2019 om 19:02
Zondag 20 oktober waren wij bij de viering in jullie kerk en naderhand op de koffie. Wat zijn jullie een gastvrije en warme kerkgemeenschap! En wat gaan jullie mooi (en zorgvuldig!) om met wat op jullie weg komt in het opnemen van vluchtelingen in jullie midden. Niet eerder liet een voorganger ons zingen in het Farsi! Ook het koor droeg bij aan deze vrolijke en feestelijke dienst. En een eigentijdse predikant die de beamer ook inzet om haar boodschap te ondersteunen! Als we weer eens in de buurt kamperen komen we terug!
Jolien Leeffers uit Weert schreef op 4 november 2018 om 19:42
Leuk om kennis te maken met de vernieuwde website van onze kerk! Mooi werk! Ook leuk zo'n gastenboek. Ik hoop dat veel bezoekers hier een berichtje gaan plaatsen. Iedereen in elk geval van harte welkom, ook digitaal! ds. Jolien