Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Jan Willem Heinen Jan Willem Heinen uit Oosterbeek schreef op 24 oktober 2019 om 19:02:
Zondag 20 oktober waren wij bij de viering in jullie kerk en naderhand op de koffie. Wat zijn jullie een gastvrije en warme kerkgemeenschap! En wat gaan jullie mooi (en zorgvuldig!) om met wat op jullie weg komt in het opnemen van vluchtelingen in jullie midden. Niet eerder liet een voorganger ons zingen in het Farsi! Ook het koor droeg bij aan deze vrolijke en feestelijke dienst. En een eigentijdse predikant die de beamer ook inzet om haar boodschap te ondersteunen! Als we weer eens in de buurt kamperen komen we terug!
Jolien Leeffers Jolien Leeffers uit Weert schreef op 4 november 2018 om 19:42:
Leuk om kennis te maken met de vernieuwde website van onze kerk! Mooi werk! Ook leuk zo'n gastenboek. Ik hoop dat veel bezoekers hier een berichtje gaan plaatsen. Iedereen in elk geval van harte welkom, ook digitaal! ds. Jolien