Restauratie Kerkje Budel

28 oktober 2020 Restauratie kerkje Budel

Het kerkje is toe aan een belangrijke restauratie omdat er een gevaarlijke situatie kan ontstaan doordat er loszittende delen bij het kerkje zijn geconstateerd.

Daarom is de dakruiter van het kerkje afgehaald om het te restaureren.

Audio 2019-04-14 Zangdienst op weg naar Pasen!

[bws_pdfprint display=”pdf,print”]

Het Bethelkoor zong op 14 april 2019, een week voor Pasen, de koralen uit de Mattheus Passie van Bach. Met daar tussendoor de lezingen uit het evangelie en veel samenzang.
Een prachtige dienst op een mooie locatie!

Paas zang dienst 14 april Paas zang dienst 14 april Paas zang dienst 14 aprilPaas zang dienst 14 april

2019-01-26 Afsluiting Week van gebed in Budel

[bws_pdfprint display=”pdf,print”]

Afsluiting Week van gebed in Budel

Op zaterdagavond 26 januari 2019 was de afsluiting van de Week van gebed voor de eenheid in de katholieke kerk te Budel. Tijdens de viering gingen pastoor Ton Sip en ds. Jolien Leeffers voor en werkten verschillende lectoren uit de katholieke en de protestantse kerk mee. Ook het dameskoor uit Budel verleende medewerking. Bij de uitgang ontving iedereen een kaart met gebedsintenties voor het behoud van de schepping. Voor deze intenties is tijdens de dienst gebeden en in het komende jaar zullen we ze in beide kerken terug laten komen in de gebeden.

Afsluiting Week van gebed in Budel

2018-12-24 Kerstavonddienst in Budel

[bws_pdfprint display=”pdf,print”] Kerstavonddienst in Budel

Op maandagavond 24 december 2018 zat het protestantse kerkje van Budel helemaal vol vanwege de kerstavonddienst. Het Bethelkoor, deze avond onder leiding van Heleen Kunneman, werkte aan deze dienst mee. We zongen heel veel bekende kerstliederen.

Kerstavonddienst in Budel