IJsjes eten na de kerk dienst

Op zondag 25 augustus 2019 ging het tijdens de kerkdienst over het verhaal van Marta en Maria. Marta is druk met zorgen en Maria zit te luisteren en te genieten van de woorden van Jezus.
Het ging over genieten van je geloof in God. Ds. Jolien noemde als voorbeeld hoe kinderen echt kunnen genieten van een ijsje. Dat hebben we na die tijd natuurlijk in de praktijk gebracht door bij de ijssalon van de buren een ijsje voor alle kinderen te halen.
Iedereen die bij de dienst aanwezig was, weet nu waarom we zoveel kunnen leren van ijsjes etende kinderen. De kinderen vonden het geen enkel probleem om even een demonstratie te geven.
We vierden in deze dienst ook avondmaal. Het was zo druk dat de mensen daarbij zelfs buiten stonden. Dat was gelukkig geen probleem met het mooie weer.