Kerk op schoot – algemene informatie

8 augustus 2018 Uit Door Bethelkerk Weert

Sinds 9 september 2018 wordt ongeveer 6 keer per jaar Kerk op schoot georganiseerd voor de allerkleinsten met hun (groot)ouders. Dit gebeurt op zondagmiddag om 15.30 uur.

Kerk op schoot vindt plaats in de kerkzaal. We beginnen altijd met het aansteken van de Paaskaars en vervolgens gaat dominee Beer bij alle kinderen langs en zingt zijn liedje: ‘Hallo, hallo, hallo, welkom bij kerk op schoot, hallo, hallo, hallo, wie ben jij?’

Vervolgens is het een speels programma met een afwisseling van een kort fragment van een bijbelverhaal, een liedje en een activiteit. Het programma duurt ongeveer een half uur. Tot slot drinken we samen nog iets in het gemeentecentrum achter de kerk.

Voor meer informatie bijvoorbeeld over de data: ds. Jolien Leeffers (06-27550194)