MDO Bericht uit Colombia: Stefhany Jaramillo

deel bericht:
[bws_pdfprint display=”pdf,print”]

C:UsersadriaDownloadsIMG-20211117-WA0024.jpg

Geachte sponsor bij deze een hartelijke groet van de leerlinge Stefhany Jaramillo.

Ik wil U met deze brief mijn dankbaarheid tonen voor Uw hulp bij mijn opleiding. Ik ben U zeer dankbaar en hoop dat U me wil blijven helpen. Dit jaar vond ik fijn omdat ik veel geleerd heb hoe ik virtueel ook kan werken. Mijn leerkracht Yina was mijn professor. Ze heeft mij heel veel geholpen. Ze heeft een goede uitleg gegeven van de thema’s die we behandeld hebben. Ik kon niet deelnemen aan de lessen op de school omdat mijn moeder tijdelijk in Cartagena werkt en ik bij haar was. Ik heb virtueel de lessen gevolgd maar volgend jaar ben ik erbij als we weer naar school gaan.

Bedankt voor alles.

Ik wens U een gelukkig kerstfeest.

 

 

Stehany is een van de velen die het moeilijk hebben gehad met de corona. Ze verbleef bij haar oma maar die kon haar niet helpen bij haar studie omdat zij analfabete is. Daarom is zij bij haar moeder gaan wonen die in Cartagena als huishoudelijke hulp werkt. Het is voor haar een jaar met vele uitdagingen geweest maar petje af dat ze er met haar leerkracht doorheen is gekomen.

Informe académico del alumno Stefany Paola Jaramillo

Muñoz.

Stefany es una niña con buenas modales y buenos valores, esta niña se ha destacado en las clases , por ser una personita muy atenta y responsable, Stefany a pesar de no poder retornar a las clases presenciales, por motivos de fuerza mayor, siempre ha demostrado ser una excelente alumno, cumpliendo con sus deberes académicos.

Es una niña con buenas notas, sobresaliente , me gusta mucho por qué envía videos de sus evidencias en los que demuestra con cortas explicaciones lo que entendió de la clases, es una alumna muy activa.

Academisch verslag van de student Stefany Paola Jaramillo Munoz. Stefany is een meisje met goede manieren en goede normen en waarden, dit meisje viel op in de lessen omdat ze een zeer attente en verantwoordelijke persoon was. Stefany die ondanks dat ze niet in staat was om terug te keren naar persoonlijke lessen vanwege overmacht , heeft altijd laten zien een uitstekende student te zijn die zijn academische taken vervult.

Ze is een meisje met goede cijfers, uitstekende zelfs. Ik vind het echt leuk waarom ze video’s van haar bewijsmateriaal stuurt waarin ze met korte uitleg laat zien wat ze van de lessen heeft begrepen, ze is een zeer actieve leerling.

C:UsersadriaDownloadsIMG-20211119-WA0002.jpg