Wieërter Kwis

Dit jaar hebben we het initiatief genomen om ons als kerk in te schrijven voor de Wieërter Kwis. Het is een evenement dat wordt georganiseerd door de ladies circle. Er kunnen 100 teams meedoen, en die spelen allemaal voor een goed doel.

Naast dat het bijdraagt aan bekendheid van onze kerk, is het natuurlijk goed om voor een goed doel te spelen. Het is daarnaast ook een mooie verbindende activiteit voor jong en oud.

Ondanks het snelle typen waren we met de inschrijving net te laat. We stonden na 48 seconden op de lijst maar na 47 seconden was de 100e inschrijving al geteld. Aanvankelijk stonden we op plaats 102, maar inmiddels is er een team uitgevallen en staan we 101. Eerste reserve dus! We hebben dus nog steeds een beetje hoop dat we mee mogen doen.

Daarom gaan we toch alvast beginnen met de organisatie van de deelname. De “kwis” gaat plaatsvinden op 16 maart ( 18.00-23.00 uur) en bestaat uit denk-vragen en doe-vragen. Er zijn dus denkers en doeners nodig. Ook zijn er opdrachten die buiten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast hebben we 8 mensen nodig met een laptop, om zo antwoorden op te kunnen zoeken. Er zal een potje zijn voor een kleine eigen bijdrage. Mochten we een geldbedrag winnen, dan is het voor het “zelfregie-centrum“.

Zin om mee te doen met dit gezellige en enerverende spel?

Geef je dan via het onderstaande formulier:

bedankt namens

Diana en Peter Hilgers, Esther en Arno Moonen.

error: Content is beveiligd