2020-03-22 Online kerkdienst vanwege coronavirus

deel bericht:

22 maart 2020 Online kerkdienst vanwege Coronavirus

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

De wereldwijde uitbraak van het Coronavirus bepaalt ook het totale leven in Nederland. De dienst van 15 maart 2020 is daardoor niet doorgegaan. Vanaf 22 maart is de Bethelkerk overgeschakeld op online-diensten, in samenwerking met de gemeente van Maasbracht.

De dienst is online (of later) te beluisteren via kerkdienstgemist.nl en te bekijken via Facebook van de Bethelkerk. Met een kleine bezetting van mensen die een bepaalde taak hadden, werd de dienst vormgegeven. En we hielden 1,5 meter afstand van elkaar. Er is door veel mensen thuis meegeluisterd en gekeken.

Deze dienst in de 40-dagentijd ging over Judas, de leerling van Jezus die hem overleverde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en binnen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, tafel en binnen