2019-06-15 Vrijwilligersavond

[bws_pdfprint display=”pdf,print”]

Vrijwilligersavond als bedankje voor al het vrijwilligerswerk. Samen eten en vervolgens een bijbelse pubquiz.
Gezellig, niet te makkelijk, wel heel leuk! 😀

Uitleg over de quiz
Doe-ronde met bijbelse producten
Groep 2 was heel gezellig

Groep 4 begon heel goed
De jury
De winnaars!

2019-04-25 Open Kerk – algemene informatie

OPEN KERK

Welkom in de Bethelkerk, iedere donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.

Het doel van deze donderdagmiddagen is om gastvrijheid te bieden aan de mensen uit Weert en omgeving, aan winkelend publiek, aan toeristen, aan asielzoekers, aan buurtgenoten en aan leden van de kerk, die even binnen willen lopen voor een ontmoeting. Iedereen is van harte welkom!

Kom gezellig een kop koffie of thee drinken, een kaarsje aansteken of het gebouw bekijken.

Er is ruimte voor bezinning en (verdiepend) gesprek en gebed, maar ook is er de mogelijkheid om een spelletje te doen of samen een lied te zingen.

We starten op donderdagmiddag 9 mei van 14.00 – 16.00 uur. WELKOM!

Bethelkerk, Protestantse gemeente, Maaspoort 30, Weert

Open kerk

2019-03-16 Wieërter Kwis – wie doet er mee ?

Wieërter Kwis

Dit jaar hebben we het initiatief genomen om ons als kerk in te schrijven voor de Wieërter Kwis. Het is een evenement dat wordt georganiseerd door de ladies circle. Er kunnen 100 teams meedoen, en die spelen allemaal voor een goed doel.

Naast dat het bijdraagt aan bekendheid van onze kerk, is het natuurlijk goed om voor een goed doel te spelen. Het is daarnaast ook een mooie verbindende activiteit voor jong en oud.

Ondanks het snelle typen waren we met de inschrijving net te laat. We stonden na 48 seconden op de lijst maar na 47 seconden was de 100e inschrijving al geteld. Aanvankelijk stonden we op plaats 102, maar inmiddels is er een team uitgevallen en staan we 101. Eerste reserve dus! We hebben dus nog steeds een beetje hoop dat we mee mogen doen.

Daarom gaan we toch alvast beginnen met de organisatie van de deelname. De “kwis” gaat plaatsvinden op 16 maart ( 18.00-23.00 uur) en bestaat uit denk-vragen en doe-vragen. Er zijn dus denkers en doeners nodig. Ook zijn er opdrachten die buiten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast hebben we 8 mensen nodig met een laptop, om zo antwoorden op te kunnen zoeken. Er zal een potje zijn voor een kleine eigen bijdrage. Mochten we een geldbedrag winnen, dan is het voor het “zelfregie-centrum“.

Zin om mee te doen met dit gezellige en enerverende spel?

Geef je dan via het onderstaande formulier:

bedankt namens

Diana en Peter Hilgers, Esther en Arno Moonen.