MDO Bericht uit Colombia: INFORME ACADEMICO DE LA ALUMNA EHYLEN SOFIA CHAMORRO GUERRERO

deel bericht:
[Bethelkerk-Delen][bws_pdfprint display=”pdf,print”]

INFORME ACADEMICO DE LA ALUMNA EHYLEN SOFIA CHAMORRO GUERRERO

Ehylen Sofia es una niña muy inteligente, con ganas de aprender, la niña cuenta con el apoyo de su madre. Le gusta compartir con sus amiguitos, disfruta los momentos en la escuela y le gusta mucho su escuela.

Ehylen Sofia is een inteligent meisje dat graag studeert. Het kind kan op de hulp van haar moeder rekenen. Ze is graag bij haar klasgenoten en geniet als zij naar school gaat. Ze is heel blij met haar school.

 

 

 

 

 

Een hartelijke groet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte sponsor.

Ik ben de moeder van Ehylen Chamorro Gerrero.

Ik wil U heel hartelijk bedanken dat mijn kind de kans krijgt om op deze school te studeren. Het is een feit dat ik deze school heel erg goed vind. De leerkrachten besteden heel veel tijd aan de leerlingen en die krijgen zo de kans om zich beter te ontwikkelen.

Mijn kind is heel toegewijd bij alle dingen die ze doet en daarom ben ik zo blij met de hulp die ze krijgt. Ik ben een alleenstaande moeder en ik verdien mijn geld door in andere huizen te poetsen. Daarom ben ik niet in staat om voor mijn dochter een goede opleiding te betalen. Ik ben U eeuwig dankbaar en ik weet dat God U zal zegenen.

Een gelukkige dag toegewenst.