MDO bericht uit Colombia: Het zaaiplan

deel bericht:

Luis Angel Lizcano Racini.

Het zaaiplan.

Ik heb veel geleerd over het zaaien van groenten, vooral hoe ik de grond moet bewerken. Het is interessant om te zien hoe de zaden zich ontwikkelen in planten en langzaam van bloemen naar groenten. Het is geweldig om te zien de groenten langzaam maar zeker groeien. Zij gaan ervoor zorgen dat ik een goede maaltijd ga krijgen, rijk aan vitaminen, zonder chemische producten en met natuurlijke mest. Ik ben heel blij met de hulp van Uw kant bij de productie van gezonde producten.

Luis Angel me contó que su cultivo aún no ha dado fruto, pero que está seguro muy pronto lo hará, me invitará a comer un buen plato de comida saludable. Y estoy segura que así será. Muchas gracias por el gran apoyo y ayuda con este proyecto para con nuestra escuela.

Saludos de San Bernardo del Viento.

Luis Angel vertelde me dat zijn zaaigoed nog geen vruchten draagt mar hij is er zeker van dat dit niet lang meer duurt en dat hij me zal uitnodigen voor een gezonde maaltijd. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook gaat doen.

Heel veel dank voor Uw grote hulp bij dit project op onze school. Groeten uit San Bermardo del Viento.