Op woensdag 3 juli om 19 uur organiseert RICK het jaarlijkse Talentenklasconcert en dat vindt in onze “sfeervolle kerkzaal” plaats zoals in de media verwoord. Onze kerk wordt vaker als concertlocatie gebruikt, om te beginnen met onze eigen Bethelkerkconcerten, maar ook derden weten ons met regelmaat te vinden. Om nog een ander voorbeeld te noemen, voor de tweede keer komen dit jaar ook weer de deelnemers van het project s’Opera Tutto in ons gemeentecentrum bij elkaar en dat wordt in het najaar afgesloten met een uitvoering in de kerkzaal.

Het concert komende woensdagavond duurt tot ongeveer 20:30 en is gratis toegankelijk voor iedereen die ambachtelijk musiceren een warm hart toedraagt. Aan het concert nemen zowel de cursisten van RICK’s talentenklas als degenen die dit jaar met lof zijn geslaagd voor hun muziekexamen deel. Dit jaar zijn er onder andere optredens voor piano (o.a. door Noortje Hilgers), zang, blokfluit, dwarsfluit, gitaar, trombone en viool.

error: Content is beveiligd