2019-09-30 Shaunette Hildabrand Jazztet

deel bericht:
[Bethelkerk-Delen][bws_pdfprint display=”pdf,print”]

Shaunette Hildabrand Jazztet in Cantine Theater Dorplein. Op maandagavond 30 september 2019 om 20.00 uur komen vijf topmuzikanten onder leiding van Shaunette Hildabrand naar Cantine Theater Dorplein.

Achter deze formatie zitten vijf muzikanten die elk hun eigen weg vonden in de wereld van de jazz. Op saxofoon en klarinet speelt Frank Roberscheuten, deze Nederlandse multi-instrumentalist boeit al 30 jaar lang een groot publiek in heel Europa. Op gitaar de Duitse gitarist Rolf Marx, die geroemd wordt om zijn muzikale en technische vaardigheden. Op contrabas de Duitse bassist Henning Gailing, die overtuigend is met eerste klas solo’s en perfecte beheersing van Groove. De Duitse pianist Olaf Polziehn is de absolute kers op de taart, als professor aan de ‘Graz Musikhochschule’ in Duitsland is hij een van de boeiendste jazzpianisten die de afgelopen jaren is ontdekt. Dit geheel staat onder leiding van de in België wonende Amerikaanse zangeres Shaunette Hildabrand, die met haar heldere betoverende stem de muziek vertolkt met uiterste precisie, kleur en frasering.

 

Geïnspireerd door beroemde jazziconen zoals Oscar Peterson, Coleman Hawkins, Herb Ellis, Ray Brown en Ella Fitzgerald bouwen deze muzikanten de traditie van klassieke jazz uit in geheel eigen stijl. Je hoeft geen jazzliefhebber te zijn om overrompeld te worden door muziek die je een buitengewone avond beloofd.

Kaarten kosten €17,50 per persoon en zijn te bestellen via deze link: https://cantinetheaterdorplein.nl/kaartenbestellen.htm#!/EventDetails/id:1/date:30-09-2019

(Klik op “begin opnieuw” en selecteer 30 september, selecteer de tijd “20:00” en vervolgens het aantal tickets, selecteer uw stoelen en klik op doorgaan. Betaling kan worden gedaan via PayPal of overschrijving. Zou je problemen hebben met het bestellen van kaarten via de website, men kan ook kaarten telefonisch bestellen: 06 10778809 (Walter Waterschoot).

Olaf Polziehn, piano
Olaf Polziehn, piano
Shaunette Hildabrand, zang
Shaunette Hildabrand, zang
Frank Roberscheuten, sax en klarinet
Frank Roberscheuten, sax en klarinet
Rolf Marx, gitaar
Rolf Marx, gitaar
Henning Gailing, contrabas
Henning Gailing, contrabas

 

 

 

 

 

 

 

Met deze mail zou ik graag uw aandacht willen vestigen op een heel bijzonder concert in september. Een groep gepassioneerde mensen heeft het historische Cantine Theater in Budel-Dorplein heropend. Deze vrijwilligers delen de visie om dit theater weer tot leven te brengen. Nadat ik het theater had bekeken en met de bestuursleden had gesproken, besloot ik een groep van de beste klassieke jazzmuzikanten in Europa te presenteren. Het spreekt voor zich dat het succes van de avond mede afhankelijk is van de opkomst. Ik hoop dat we jullie bij deze speciale gelegenheid mogen verwelkomen.

Tot 30 september!

Veel groeten,

Shaunette Hildabrand