Op vrijdag 9 december 2016 heeft de jeugd van Rock Solid en Solid Friends, inmiddels volgens traditie, een gezamenlijke sinterklaasavond gehouden. Het was lachen, gieren en brullen. Iedereen had een gek cadeau en een leuk cadeau meegenomen.

Door middel van een spelvorm werden uiteindelijk de pakjes opengemaakt. Gedurende het spel was je niet zeker van het aantal cadeautjes wat je al bij elkaar had gespaard. Het kon meer of minder worden. Uiteindelijk heeft iedereen een paar leuke cadeautjes mee kunnen nemen. Het was een erg geslaagde en vooral gezellige avond.

Op startzondag 8 januari 2016 zal de jeugd een gedeelte van het programma voor hun rekening nemen. Er zal een tipje van de sluier getoond worden wat er zoal tijdens onze Rock Solid en Solid Friends avonden gedaan wordt. We hopen zo de gemeente een kleine indruk te kunnen geven van ons programma. Hopelijk doet iedereen die aanwezig is gezellig mee.

De Pastorale Raad wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar waarin we ook in 2017 vooral naar elkaar om mogen zien. We zijn een gemeente waarbij we iedereen nodig hebben en zorg naar elkaar is ontzettend noodzakelijk. Laat het vooral iets zijn wat door iedereen wordt toegepast!